hits

Stofftrukket ledning og tekstilkabel, Lunelamper.no

Stofftrukket ledning og tekstilkabel

Med en ledning av med utvendig strømpe av stoff eller tekstil kan du lage din egen lampe, forlenge lampen du har eller forandre utseendet på en eksisterende lampe. Perfekt for DIY prosjekter og oppussing. 
Lunelamper har nå et nytt og enda bedre utvalg av stofftrukket kabel. I motsetning til mange andre kommer våre ledninger nå eksklusivt fra en europeisk produsent som produserer etter europeiske krav og normer, med høy kvalitet og renhet på kobberet kan du være sikker på at du installerer en trygg ledning. Renhet på kobberet er spesielt viktig på mindre kvadrat, derfor velger vi europeisk trygghet og kvalitet.

Lampedeler og Sokler

Lag din egen pendel - Med vårt nye utvalg av lampesokkel kan du enkelt lage din egen hengelampe, velg en sokkel og antall meter ledning du ønsker - kanskje en takrose også? Så vipps har du din egen unike lampe, helt etter egne mål og smak.

 

Tvistet lampeledning - Vridd og surret ledning til lampe og lysekrone, for en eksklusiv og retro-aktig utseende. Våre tvistede stoffledninger kommer fra samme europeiske produsent som gjør at du kan være trygg på kvalitet og sikkerhet.

Mange farger

Farger etter alle sin smak og ønske - Med et stort utvalg av design, mønstre og farger kan du finne din favoritt i vår nettbutikk. 
Stoffkabler i farger, grov tekstil og fiber eller vanlig tekstilledning. 
Om du er ute etter en ekstra gammeldags og antikt utseende selger vi også gammeldagse porselen isolatorer du kan montere på veggen eller i tak, ved å surre rundt en tekstilkabel får du en flott og antikt utseende.


Velkommen til vår nettbutikk - Lunelamper.no, Koselige lamper og moderne belysning

Lunelamper fyller 1 år som nettbutikk, vi fokuserer på lamper og belysning fra europeiske kvalitetsprodusenter. I vår nettbutikk finner du over 2000 lamper, lysekroner, pendler og tilbehør.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar